Qui som?

Grup GC de Paul Torres, és una empresa de Serveis Informàtics, localitzats al c / Vilanera, 66, 17130 l'Escala (Girona).

Grup GC, és una empresa amb més de 15 anys d'antiguitat al serveis dels clients del Municipi de l'Escala, tot i que ara per ara, els nostres serveis han obert fronteres, oferint serveis a tot Girona i part de Barcelona.

Grup GC, és una empresa familiar i està composta per un grup de professionals, tots dedicats al sector de les Noves Tecnologies i de la Informàtica.

Grup GC, obre ara un espai virtual amb la botiga "BOTIGAGRUP", oferint productes informàtics i tecnològics, nous, de segona mà i d'ocasió. Però alhora col·labora amb les Botigues de l'Escala, creant una zona especial per a aquests comerciants, des d'on podran ofertes i vendre els seus productes.

Grup GC, està a disposició dels compradors les 24 hores del dia, amb suport i ajuda a qualsevol dubte, durant les hores d'oficina.

Grup GC, els ofereix la possibilitat de contactar mitjançant Formulari de contacte des de la pròpia web http://www.gabinetcomunicacio.es, mitjançant correu electrònic info@gabinetcomunicacio.es, o per telèfon +34 972.776.589.

Grup GC, agraeix la seva visita al nostre portal virtual: https://www.botigagrup.gabinetcomunicacio.es